U bent hier: Plafonds

Uw keuze voor het juiste plafond hoeft niet lastig te zijn. U zult zien dat Luxalon bijna altijd binnen uw wensen en in uw stijl een keus biedt. Zo zijn er 45 kleuren, in meerdere plafondtype’s in verschillende lamelbreedtes, die in breedte en kleur onderling te combineren zijn.

Zo geeft een wit plafond in de badkamer met hier en daar een smallere accentlamel van een andere kleur al een chic uiterlijk. Voorbeelden hiervan kunt u in ons portfolio vinden. De plafonds laten zich naadloos aansluiten in uw badkamer, toilet en keuken. Zelfs in uw woon- of slaapkamer misstaat een Luxalon aluminium plafond niet.

Verlichting
Naast het uitgebreide halogeen verlichtingsprogramma zijn ook de nieuwste LED-spots in ons assortiment opgenomen. Alle spots zijn op elke gewenste plaats in te bouwen, uiteraard in overleg met u tijdens de montage bij u thuis of in uw bedrijf.
LED-spots hebben de toekomst door hun lange levensduur, lage stroomverbruik en hoge lichtopbrengst (hoogwaardige LED-technologie).

Materiaal en onderhoud
Luxalon plafonds zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat zeer vochtbestendig is en weinig stof en vuil aantrekt. Eenmaal per jaar een lichte schoonmaakbeurt met een huishoudelijk sopje en een zachte doek is al ruim voldoende om uw Luxalon plafond als nieuw te houden.

Luxalon | Plafondsystemen
Hang- en Sluittechniek | Uw sleutel tot een veilig thuis